Home   |   Informatie   |   Voordelen   |   Hoe werkt het?   |   Geld storten   |   Uitbetalen   |   Registreren

 
Hoe werkt ComeOn?
 
Wanneer je je eenmaal hebt aangemeld kun je direct inloggen in het systeem van ComeOn en direct weddenschappen plaatsen op Nederlandse, buitenlandse en Europeese wedstrijden. Als je geld stort op je rekening wordt dat direct verdubbeld tot maximaal 300 euro!  Daarnaast kun je tevens gebruik maken van de 50% reload bonus tot maximaal 120 euro (dus 240 euro storten om er maximaal gebruik van te maken. Geheel gratis.
Om bij ComeOn een nieuwe rekening aan te maken en van de 120 euro bonus te profiteren klik je op 'registreren' op de hoofdpagina van deze website.
 
REGISTRATIE
Inschrijven. Hier verzamelt ComeOn je persoonlijke gegevens. Vul alle velden juist in en klik op 'Registreren'. Je bent nu klant van ComeOn!

Storten. Kies een stortingsmethode, geef je gegevens op en stort het eerste bedrag op je Unibet-rekening. Eventueel kun je ook wachten en de stortingsgegevens later opgeven.
Spelen. Als je geld gestort hebt, wordt je gestorte bedrag verdubbeld tot maximaal 120 euro.
 
Tijdens de registratie moet je met een aantal dingen rekening houden:
 
- Je kunt op ComeOn maar 1 rekening aanmaken.
- Als je problemen hebt met de registratie aarzel dan niet om contact op te nemen met de Nederlandse klantendienst van ComeOn.
 
 
MIJN REKENING
Het vak 'Mijn Rekening` rechtsboven op alle pagina's van de ComeOn-site is je persoonlijke commandocentrum. Zodra je bent ingelogd, volgt 'Mijn Rekening` je over de hele site.

 
Details: Klik hier om je persoonlijke rekening details te controleren of te wijzigen. Je kan hier ook de inzetlimiet voor je rekening instellen.
Saldo: Het totale saldo van je ComeOn-rekening wordt hier weergegeven.
Storten: Klik Storten om naar de pagina te gaan waar je geld kunt storten op je ComeOn-rekening.

Wedgeschiedenis: Wedgeschiedenis neemt je naar de pagina waar je al je weddenschappen kunt nakijken.

 
 
WEDDENSCHAPPEN PLAATSEN

Op ComeOn kun je snel en eenvoudig weddenschappen sluiten.
Een weddenschap sluiten: Klik op één van de noteringen in de lijst met evenementen/noteringen. De lijst vind je op de linkerkant van de website. Daar kun je de landen en competities kiezen. De weddenschap verschijnt op een wedcoupon, met evenementgegevens, de notering en een veld waarin je de inzet invoert.
Meer weddenschappen toevoegen: Blijf op evenementen klikken in de lijst met noteringen. Deze worden automatisch toegevoegd aan de wedcoupon.
Weddenschappen verwijderen: Klik op de prullenbak naast het inzetveld.
Combinaties: De verschillende combinatieweddenschappen die je met je enkelvoudige weddenschappen kunt vormen, verschijnen automatisch onder de enkelvoudige evenementen die je hebt gekozen.
Bankers en Includes: Klik hier om je Bankers te selecteren (gebeurtenissen waarvan je zeker weet dat deze zullen plaatsvinden en die je in elke combinatie wilt opnemen). Hier kies je tevens de Includes (gebeurtenissen die je aan aparte combinaties wilt toevoegen).
 
 
 

Ga verder >>